Bemutatkozás

Bemutatkozás

Az Emel Kft. több mint harmincéves alapítása óta sok minden történt, azonban a legfontosabb értékeink, a minőségre és megbízhatóságra való elkötelezettség, valamint a megoldáscentrikus hozzáállás, változatlanok maradtak.

Az Emel Kft. több mint harmincéves alapítása óta sok minden történt, azonban a legfontosabb értékeink, a minőségre és megbízhatóságra való elkötelezettség, valamint a megoldáscentrikus hozzáállás, változatlanok maradtak.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önnel is együtt dolgozhatunk!

Történetünk és fejlődésünk

Cégünk 1991-ben alakult, és azóta folyamatosan növekszik, meghatározó szerepet játszva a hazai építőipari piacon. Az évek alatt egyre nagyobb és összetettebb projekteket valósítottunk meg generálkivitelezőként.

Büszkék vagyunk arra, hogy már több mint 300 sikeres projektet valósítottunk meg, elkötelezettek vagyunk az építőipar magas színvonalú szolgáltatásának fenntartása mellett.

Miért válasszon minket?

Minőségi

ISO 9001:2015 és ISO 14001 minőségbiztosítási rendszert működtetünk.

Fő partnereink visszatérően bíznak meg minket, ami a minőségi munkánk és ügyfélorientált hozzáállásunk elismerése. Társasházaktól bevásárlóközpontokon és élelmiszer-áruházakon át irodaházakig, mezőgazdasági és ipari csarnokokig, valamint műemlék jellegű épületekig terjed a tevékenységi körünk.

Szakmai

40 fős, magasan kvalifikált, tapasztalt műszaki szakemberekből álló csapat

A vállalkozásunkat projektcentrikus szervezetirányítás jellemzi, melynek gördülékenységét vállalatirányítási rendszerünk garantálja. Kiterjedt alvállalkozói hálózattal rendelkezünk, melyet a munkák sajátosságait figyelembe véve alkalmazunk a kivitelezés során.

Modern

Saját tulajdonú gépparkban lemezhajlító, lemezvágó és plazmavágó gépek

Lakatosüzemünkben kiváló minőségű lakatos termékek készülnek. Gépparkunkban találhatóak lemezhajlító, lemezvágó és plazmavágó gépek, melyek pontos és hatékony termelést tesznek lehetővé. Csapatunk gondoskodik arról, hogy minden termékünk magas minőségű legyen és megfeleljen az iparág elvárásainak.

Ars poetica

Egy családias légkörű munkahelyen a jó környezet és a szakértelem kombinációja a siker kulcsa. Az útunkba gördülő kövekből ügyességgel lépcsőt építhetünk. Nagy dolgokat úgy valósíthatunk meg, ha nem csak tervezünk és cselekszünk, de álmodunk és hiszünk is.

Egy sikeres cég életéhez hozzátartozik
az önzetlen támogatás

Cégünk alapítója, Mezei Lajos komoly örökséget hagyományozott ránk nemcsak a cégfilozófia, hanem a közösség támogatása iránti elkötelezettség tekintetében is.

Kiemelt figyelmet fordítunk az amatőr sportolók támogatására és az utánpótlásnevelésre: szponzoráljuk a helyi EMEL kupa úszóversenyt, helyi lovasversenyeket, valamint a bajai evezősklubot.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a profik sikereiben is osztozhatunk: Nádas Bence világbajnok kajakos, és Nagy Dániel autóversenyző is támogatottjaink között szerepel.

A sport mellett természetesen igyekszünk másként is szűkebb közösségünk és Baja város hasznára lenni: a Bajai Honpolgár Alapítványt is segítjük az elképzeléseik megvalósításában, illetve a Szentháromság Tér Felújításáért Közalapítvány és a Rotary Club Baja munkájában is részt veszünk. Minden kérést meghallgatunk, s lehetőségeinkhez mérten támogatjuk is a hozzánk fordulókat, ha az találkozik azzal a szellemiséggel, amit cégünk képvisel.