ILKA UTCA TÁRSASHÁZ

Eladó lakások, a Budapest, XIV. Ker. Ilka u. 58. szám alatt épülő, társasházban.

Érdeklődni:

LOTUS HAUSE
Pácz Krisztián
70/600 1669
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
lotus.ingatlan.com

Bővebben...

TÁMOGATÁSBAN RÉSZESÜLTEK A HELYI SPORTEGYESÜLETEK

foci ffMunkánk mellett valljuk, hogy egy sikeres cég életéhez hozzátartozik, hogy önzetlenül, valós vagy vélt pénzügyi haszon nélkül jobbá tegye a környezetét. Elsősorban azt, ahonnan kinőtt. Cégünk így a helyi és környékbeli sportegyesületeket támogatta. Leginkább a vizisportokat részesítjük előnyben: a 90-es évek közepétől a helyi evezőscsapatot támogattuk, majd az úszókat, de nem feledkezünk meg a fociról sem. A dusnoki focicsapatot helyi amatőrbajnokságok megrendezésével segítettük. Emellett Baján játszik a cégünk nevét viselő focicsapat is. A támogatással egyben a helyi önkormányzatot is segítjük, hiszen – ha nem is jelentős – anyagi terhet veszünk le a vállukról.

IV. EMEL KUPA ÚSZÓVERSENY

Negyedszer kerül megrendezésre idén az EMEL KUPA Úszóverseny.
A verseny ideje: 2011. április 30. szombat 10:00 óra
A verseny helye: Baja, Petőfi-sziget
További információért kattintson az alábbi linkre.

A SZENTHÁROMSÁG TÉR FELÚJÍTÁSA

szentharomsag ffA sport mellett természetesen igyekszünk másként is a város hasznára lenni: a Bajai Honpolgár Alapítványt is segítjük az elképzeléseik megvalósításában, illetve a Szentháromság Tér Felújításáért Közalapítvány munkájában is részt veszünk. Minden kérést meghallgatunk, s lehetőségeinkhez mérten támogatjuk is a hozzánk fordulókat, ha az találkozik azzal a szellemiséggel, amit cégünk képvisel.

20 ÉVES AZ EMEL KFT.

emel csapat ffIdén ünnepeljük az EMEL Kft. 20. születésnapját. A kerek évforduló alkalmából irodánk átköltözött egy új, modern irodaházba, amely előkelő megjelenésével méltán dícséri az elmúlt 20 év teljesítményeit.

ÚJ IRODAHÁZBA KÖLTÖZÖTT AZ EMEL KFT.

galeria pici fekete feherAz új irodaházunk Baja történelmi belvárosában, a Grauaug u. 2/a alatt fogadja partnereinket.

LOVASTANYÁN

Gyereknap a Remény Lovastanyán
2013. május
Tündérek & lovak & néhány földi.

ÉS A SPORTBA? EMEL KUPA

2012. április 28-án került megrendezésre az V. EMEL Kupa Úszóverseny, melyen 19 csapat közel 200 gyerekkel vett részt. 2000-2005 között született fiúk és lányok versenyeztek egyéniben és váltó versenyekben. A csapatversenyt a szegediek nyerték. A Bajai Spartacus SC 3. helyen zárta a versenyt. A korcsoportok legjobbjai 1-1 serleggel gazdagodtak. A dobogós helyezettek érmet, a 4., 5., 6. helyen végzők oklevelet vihettek haza. A Mezei Lajosról elnevezett emlékszám, a 100 m-es mellúszás abszolút győztesei szintén 1-1 kupát vehettek át a Mezei család tagjaitól. A Mogyi Kft. és a sükösdi IWINEX Kft. jóvoltából minden résztvevő gyerek ajándékban részesült