MEGLEPETÉSSZERŰ JAVULÁS AZ ÚSZÓKNÁL

Április 18-án került sor a II. EMEL Kupa úszóversenyre Baján. Úszóink minden elvárást felülmúltak. A megmérettetésen 14 egyesület kiválóságai álltak rajthoz. A népes mezőnyben több külföldi egyesület is képviseltette magát.

Bővebben...

A ROTARY CLUB BAJA MEGALAKULÁSA

Mezei Lajos tagja a nemzetközi jótékonysági szervezet, a Rotary Club hivatalosan tavaly (2001) novemberben megalakult Bajai Csoportjának.

Forrás: Rotary Club Baja - rcbaja.hu  

BAJA VÁROSÉRT KITÜNTETÉS

Nagy megtiszteltetés érte a Rotary Club Baja egyik alapító tagját. Mezei Lajos a Baja Városért kitűntető címet kapta több évtizedes munkásságáért és mecénási tevékenysége elismeréséül. Gratulálunk!

Forrás: Rotary Club Baja - rcbaja.hu

ÚSZÓKUPÁT RENDEZETT AZ EMEL KFT.

2008. április 12-én egy tűt sem lehetett volna elejteni a Bajai Sportuszodában. Igen népes számú ifjú versenyzősereg érkezett az Emel Kupára. A szervezők meghívták Kecskemét,Kiskunhalas, Kalocsa, Szekszárd és természetesen a házigazda Baja úszópalántáit. A legidősebb 12, a legfiatalabb versenyző 4 éves volt, akik minden úszásnemben 25-, 50-, és 100 méteres távokon mérték össze tudásukat. Mezei Lajos, a rendező Emel Kft. ügyvezető igazgatója elégedetten nyilatkozott: „Bízom benne, hogy sikerült egy újabb hagyományt teremtenünk! Az a célunk, hogy az utánpótlást segítve támogassuk bajai úszósportot. Jó lenne,ha minél több gyermek szeretné meg az úszást! Ez a sport rengeteg szépséget ad és már fiatalon fegyelemre, pontosságra, küzdeni tudásra tanít, fejleszti az akaraterőt. De nem megyek ennyire meszszire! Már akkor megérte, ha az itt lévő gyerekek teljesítményét látva és megirigyelve, néhányan követik példájukat, felkelnek a számítógép, vagy esetleg az akciófilm mellől és eljönnek sportolni!" A délelőtt folyamán egy kis ünnepségre is sor került. Dr. Révfy Zoltán polgármester tortával és egy csokor virággal köszöntötte a néhány hete Euróba-bajnoki ezüstérmet szerzett Hosszú Katinkát.

F.A.
Forrás:Lényeg - lenyeg.hu